Profita de reduceri – cumpara din timp imbracaminte de iarna

 

Cred ca in mai toate colturile tarii se simte venirea sezonului rece. Dimineata temperaturile sunt foarte mici si o geaca sau un palton pe noi sunt chiar necesare, mai ales daca mergeti la serviciu, acolo unde e imposibil de stat cu o bluza groasa, asa ca, cea mai buna varianta este o haina groasa principala.

Geaca Atmosphere
Palton Atmosphere InPuff.ro

Daca doriti sa faceti ceva economie, daca in loc sa dati banii pe un produs scump din colectia noua, daca nu suneti una dintre acele persoane care trebuie sa poarte ultimul trend indiferent de anotimp, va recomandam sa urmariti cu atentie reducerile la geci si paltoane si cu siguranta in colectia anterioara veti gasi produse vestimentare care sa va atraga atentia.

De ce sunt aceste reduceri la paltoane din sezonul trecut ? Ideea cum ca ar fi defecte nu sta deloc in picioare, ci este o cu toata alta explicatie. Precum si in cazul unui telefon foarte scump, acesta se vinde la pretul cel mai mare in momentul in care este lansat. In momentul in care in gama lui apare un alt telefon, mai performant, primul telefon lansat va suferi o reducere semnificativa de pret.

Exact asa sta situatia si in cazul obiectelor vestimentare de iarna si nu numai. Indiferent de sezon, colectia veche va fi intotdeauna mai ieftina, iar in momentul in care se readuce in fata, aceasta va avea un pret ceva mai mic decat in urma cu un sezon, atunci cand era considerata ca fiind din noul trend.

Avand in vedere ca diferentele de moda pentru sezonul rece nu sunt extrem de semnificative de la un an la altul, un palton cumparat cu un an in urma poate fi gasit chiar si in colectia noua, cu mici modificari si ajustari, ca sa se incadreze in noul val. Dar dumneavoastra nu va puteti considera in afara trendului, ci din contra, va puteti simti una dintre acele persoane norocoase ce au fost precaute si au cumparat un produs la un pret mai mic. Economia realizata se poate duce pe o bluza de sezon sau pe orice altceva doriti.

In aceste momente, exista magazine online din Romania care au afisat deja colectia noua de geci si paltoane, dar au in acelasi timp si colectia veche. Pentru ca e evident, obiectele vestimentare lansate cu un an in urma sunt cu reduceri de pret, reduceri mai semnificative pentru acele produse cu un pret mai mare.

Va puteti achizitiona produse de-a dreptul incantatoare care va vor veni extrem de bine. Paltoane in stil vintage, acele paltoane care au fost in trend sezonul trecut, sau geci scurte din piele, la fel, foarte purtate in sezonul trecut. Si, cum era evident, si in acest an aceste modele sunt in voga.

Gecuta Atmosphere

Totusi, daca va doriti sa purtati numai ceea se lanseaza nou, cu siguranta va puteti gasi o geaca pe stilul dumneavostra. Sa stiti ca in acest an se poarta foarte mult gecile din piele, iar aceste geci au ceva distinct, si anume, fermoarul metalizat de culoare maronie, care sa dea o anumita aura modelului. Sau chiar cu tinte metalice, din nou, pentru un plus de personalitate.

Indiferent daca va doriti un model din colectia anterioara aflat la reducere sau un model din colectia noua de geci si paltoane, magazinele online din Romania si-au deschis portile pentru dumneavoastra.