Spune marele DA cu stil. Cum sa te imbraci la cununia civila

Pentru multe femei marele pas in fata altarului reprezinta cel mai important pas din viata lor. Isi depune juramantul ca va ramane, in orice circumstanta, alaturi de partenerul de viata este o responsabilitate mare si deloc de neglijat. O responsabilitate la fel de mare este si rochia pe care alegi sa o porti in ziua cu pricina.

 

Daca alegi sa faci cununia civila in alta zi fata de cea religioasa, atunci ai de facut o mare alegere in privinta rochieie potrivite, care sa se asorteze cu DA-ul spus tare si raspicat.

Cele mai importante reguli pentru tinuta marelui eveniment

Pentru ca nu poti merge imbracata asemenea tinutelor din club sau asemenea nasei tale, alegerea rochiei pentru cununia civila trebuie sa iti starneasca curiozitate si dorinta sa o faci cum trebuie.

 

  1. Prima regula pe care trebuie sa o stii atunci cand iti cumperi rochia de cununia civila este sa nu iesi prea mult in evidenta. Pentru ca este foarte probabil ca evenimentul sa fie tinut in timpul zilei, rochiile lungi cu paiete, aplicatii si alte mici accesorii stridente sa dispara in acea zi. Rochiile simple, din materiale usoare si lejere, intr-un stil boem, sunt ideale pentru aceasta zi.

 

  1. A doua regula este sa nu optezi pentru rochii extrem de elegante. Nu isi au locul rochiile din catifea sau rochiile fastuase. Trebuie sa stii ca, desi aceste evenimente sunt importante, rochiile foarte elegante nu se incadreaza in peisajul din cadrul starii civile. Rochiile finute, din tul, sunt ideale pentru o zi in care zambetul iti este cea mai frumoasa si eleganta bijuterie.  

 

  1. Regula cea mai importanta: Nu purta rochia de mireasa in ziua cununiei civile. Chiar daca esti nerabdatoare sa imbraci rochia de mireasa pompoasa, alba si pana la pamant, noi iti propunem sa stai departe de ea. Doar daca aceasta este in aceeasi zi cu cununia civila, poti opta pentru aceasta tinuta.

 

  1. Nu alege o rochie pentru cununia civila scurta. Oricat de mult ai vrea sa iti etalezi picioarele frumoase si lungi, rochiile scurte nu sunt cele mai potrivite pentru acest eveniment. In momentul cand te vei apleca pentru a semna noul rol, martorii evenimentului se pot alege cu o priveliste putin ostentativa.

 

  1. Evita rochiile negre. Doar in masura in care le accesorizezi cu bijuterii colorate de efect, iti este permisa o rochie neagra. Adu-ti aminte ca mergi, totusi, la un eveniment vesel si nu la o inmormantare. Alege o culoare simbol pentru nunta ta, care sa te caracterizeze atat pe tine, cat si evenimentul in sine. Culorile pastelate, dar si cele mai vibrante sunt perfecte pentru acest eveniment.