Se incarca...

Tinuta de birou: o problema si 10 rezolvari

tinuta de birou   Pentru ca in nenumarate randuri, te-ai trezit dimineata si te-ai intrebat cu ce te imbraci azi la birou si pentru ca ti se intampla, deseori, sa nu gasesti o tinuta potrivita pentru zilele ploioase sau insorite, mai jos ai cateva sfaturi despre ce sa sa porti si sa nu porti in activitatea zilnica, mersul la birou.  

Cum te imbraci cand peste noapte s-a schimbat codul de vreme?

  Schimbi si codul vestimentar. Este obligatoriu sa te conformezi cu vremea de afara. Nu lasa ploaia sa iti strice pantofii din piele intoarsa si rochia alba pe care tocmai ai cumparat-o.
  1. Pantofii din piele intoarsa, sub nicio forma, nu trebuie incaltati in zilele ploioase, nici macar daca a plouat cu o zi inainte. Sunt foarte pretentiosi si risti sa ii strici. In zilele ploioase, opteaza pentru o pereche de botine, pantofi negri, versatili si, obligatoriu, impermeabili. Picioarele ude nu sunt cele mai sexy.
  2. Dupa ce ti-ai ales pantofii, completeaza tinuta cu o pereche de pantaloni. S-ar putea ca frigul si apa sa nu fie cele mai bune prietene cu picioarele tale. Asadar, opteaza pentru o pereche de pantaloni office sau o pereche de jeans. Sunt comozi si poti chiar alerga cu ei pana sa prinzi autobuzul.
  3. Ca o completare, pune un sacou xxl sau un trench clasic. Vei arata foarte chic si perfect pentru o zi de birou, chiar si agitata.
  4. Daca vrei sa fii cool, chiar si in zilele ploioase, opteaza pentru o bluza sau un tricou in dungi, peste care sa pui un trench. Va fi piesa de rezistenta din peisajul marinaresc, cufundat in stropii de ploaie.
  5. Un ultim sfat, opteaza pentru o umbrela pliabila, pe care o porti purta intr-o geanta xxl. Chiar si cativa stropi iti pot strica outfitul pentru birou, asadar mai bine sa fii pregatita.
 

Cum te imbraci in zilele de la birou cu mult haos si fara inspiratie vestimentara

Apelezi la planul de rezerva B. Agenda de la birou poate fi foarte incarcata si are foarte multe evenimente la care trebuie sa dai attending, in mod express si special. Dar ce faci cand timpul nu te lasa sa iti dai intalnire cu dressingul tau?
  1. Iti faci un inventar al hainelor de birou si de iesit in oras si alege-le pe cele mai versatile. Opteaza pentru hainele comode si lejere, care iti permit sa te plimbi dintr-un loc in altul, de la un biou la altul. Incepi, obligatoriu, cu pantofi comozi. Durerile de picioare pot fi un factor in plus de stres. Si continui cu pantalonii si fustele largi. Hainele stramte sunt de multe ori incomode si usor ostentative.
  2. Incearca varianta smart casual. Este o tinuta versatila, care poate fi intrebuintata cu mare usurinta zilelor de birou completate cu iesirile de dupa cu prietenele. O camasa clasica albastra cu o fusta clos neagra lunga pana a jumatatea gambei este combinatia ideala si chiar in voga.
  3. Poarta fuste creion. Sunt cele mai reusite piese pentru tinuta de birou. In plus, te poti inspira din tinutele office expuse pe site-ul www.inpuff.ro.  
  4. Opteaza si pentru tinute lejere. Dacă mediul de lucru iti permite, atunci de ce sa nu incerci si metodele neconventionale. Un sacou clasic negru, un tricou alb cu un mesaj pozitiv, o pereche de pantaloni din denim si incaltata in adidasi ar putea sa te faca sa te simti perfecta in acea zi.
  5. Poarta rochii colorate. Vei avea o zi mai frumoasa printre miile de foi, acte si documente pe care trebuie sa le completezi, semnezi si trimiti. In plus, colegii tai se vor uita la tine ca la o sursa de inspiratie.
  Cu atatea sfaturi, tinute si haine, zilele la birou pot fi mult mai frumoase si mai placute, iar diminetile tale vor fi mai inspirate daca iti faci outfitul de cu seara.

Articole asemanatoare

Moda anilor 1960 a fost caracterizata de stil si atitudine, de la inceputul si pana la finalul decadei. Hainele devin acum o forma de exprimare a personalitatii, mai mult ca in orice alta perioada importanta din ...
Stofa este o tesatura folosita adesea industria vestimentara, majoritatea pieselor realizate din aceasta fiind percepute ca fiinde foarte buna calitate. Este mai groasa decat panza si poate fi realizata din diver...
Este iarna, Mos Craciun pregateste cadourile si majoritatea romanilor asteapta sa se infrupte din sarmale, cozonaci si fripturi. Chiar daca familia, prietenii si sarbatorile iti aduc o doza considerabila de caldu...
Fiecare epoca a adus cu ea noi tendinte si schimbari in lumea modei, iar femeile au fost intotdeauna interesate de aceste schimbari, adoptand elementele pe care le-au considerat atractive sau reprezentative. In t...
Sezonul petrecerilor reprezintă întotdeauna o provocare, dar acum nu mai trebuie să-ți faci griji. Echipa noastră a muncit cu pasiune pentru a-ți oferi o colecție proaspătă, menită să te ajute să ieși din casă cu...
Toamna a debutat timid, cu soare blând și miresme de fructe copte, dar temperaturile deja au început să scadă și cu siguranță gândul îți zboară la acea piesă vestimentară, care să îți completeze perfect ținutele....
Sezonul rece se apropie cu pași repezi, iar asta înseamnă că e momentul perfect pentru a-ți actualiza garderoba cu treninguri de dama confortabile și trendy. Dacă vrei să economisești bani și să arăți fabulos în ...
Tinuta perfecta pentru inceputul anului scolar este o combinatie intre confort, stil si functionalitate, pentru a te simti increzatoare si pregatita sa faci fata provocarilor scolare.
Bun venit Septembrie! Vă dorim ca toamna să vă fie frumoasă, bogată, plină de culoare, de zâmbete și bucurii! Descoperă ținutele potrivite pentru un sezon fabulos!
Te pregătești de cel mai important eveniment din viata și nu ai găsit încă rochia potrivita? La InPuff.ro avem cele mai fabuloase modele de rochii de mireasa și cununie, care cu siguranță te vor cucerii atât pe t...