Se incarca...

9 stiluri de rochii de nasa care starnesc admiratia in 2018

La o nunta sau la un botez, nasa are un rol esential, alaturi de miri sau de micutul bebelus. Aceasta va acapara o mare parte din atentia invitatilor, asa ca tinuta sa trebuie sa fie impecabila. Daca treci prin emotiile unui astfel de eveniment in calitate de nasa, stim ca gasirea unei rochii potrivite iti poate da batai de cap. Pentru a te ajuta sa ai o aparitie de senzatie, iti spunem care sunt cele 9 stiluri de rochii de nasa care starnesc admiratia anul acesta!    
  • Rochii cu maneci
  O rochie cu maneci este expresia elegantei si a rafinamentului, de aceea reprezinta o optiune ideala daca iti doresti o rochie de nasa intr-un stil ceva mai serios. De asemenea, o rochie cu maneci ar putea fi alegerea norocoasa pentru o ocazie asa de importanta daca iti doresti sa maschezi bratele, oferindu-ti mai multa incredere in tine si in modul in care arati.    
  • Rochii cu crapatura pe picior
  Iti doresti o rochie de nasa care sa fie sexy, dar care sa nu dezvaluie prea mult? Atunci modelul care ti se potriveste este cu crapatura pe picior. Acest tip de rochii avantajeaza aproape orice silueta; astfel, unei persoane inalte i se vor potrivit atat rochiile cu crapatura midi sau lungi, care ii vor evidentia picioarele, iar o miniona poate miza pe o rochie scurta sau de lungime medie, asortata cu o pereche de pantofi cu toc inalt.  
  • Rochii asimetrice
  O femeie cu o atitudine puternica va face intotdeauna alegeri vestimentare pe masura. Daca ai o personalitate indrazneata si iti place tot timpul sa te remarci din multime, nu trebuie sa te abati de la aceasta regula nici in cazul in care esti nasa. Opteaza pentru rochii de nasa asimetrice, mai lungi in spate si mai scurte in partea din fata, o alegere mai putin conventionala si extrem de atragatoare!  
  • Rochii in stil roman
  Evenimentul in cadrul caruia tu vei fi nasa se petrece intr-o locatie rafinata, plina de semnificatii istorice? Rochiile de nasa in stil roman sunt o optiune foarte buna in acest caz, indiferent de lungimea lor, deoarece iti vor oferi o alura classy si senzuala.  
  • Rochii de printesa
  Moementul in care devii parinte spiritual al unui cuplu sau al unui micut, emotiile pe care le vei resimti sunt cu siguranta asemenea celor descrise in cele mai frumoase basme. Din acest motiv, ai tot dreptul sa te simti si sa arati ca o printesa, alegand o rochie de nasa, desigur, de printesa!  
  • Rochii sirena
  O aparitie care ii va lasa pe toti invitatii cu gura cascata consta in alegerea unei rochii sirena. In calitate de nasa, trebuie sa dai dovada de bun gust, dar totodata sa iti evidentiezi latura senzuala; o rochie de ocazie tip sirena care iti va pune in evidenta silueta corpului este, deci, o optiune pe care trebuie sa o iei in calcul.  
  • Rochii inflorate
  Moda rochiilor de ocazie pentru vara anului 2018 se focuseaza pe modelele de rochii cu imprimeu floral. Acestea sunt perfecte pentru evenimentele care au loc in aer liber, pentru ca sunt foarte lejere si usoare, confectionate din materiale subtiri care iti vor oferi confort termic si care sunt in acelasi timp foarte feminine si colorate. Daca vara ce urmeaza vei fi nasa, opteaza pentru aceste rochii inflorate.  
  • Rochii cu spatele decupat
  O femeie care are atitudine este o femeie extrem de sexy. Pentru nasele anului 2018, care isi doresc sa poarte tinute care sa le puna in evidenta latura aceasta au fost create modelele de rochii cu spatele decupat.  
  • Rochii pe un umar
  Rochiile pe un umar sunt o alta optiune vestimentara in trenduri pentrul anul 2018. Acestea sunt elegante, cuminte, dar de asemenea feminine si sexy. Rochiile de nasa pe un umar se potrivesc oricarui tip de silueta, punand accentul pe partea superioara a corpului.

Articole asemanatoare

Moda anilor 1960 a fost caracterizata de stil si atitudine, de la inceputul si pana la finalul decadei. Hainele devin acum o forma de exprimare a personalitatii, mai mult ca in orice alta perioada importanta din ...
Stofa este o tesatura folosita adesea industria vestimentara, majoritatea pieselor realizate din aceasta fiind percepute ca fiinde foarte buna calitate. Este mai groasa decat panza si poate fi realizata din diver...
Este iarna, Mos Craciun pregateste cadourile si majoritatea romanilor asteapta sa se infrupte din sarmale, cozonaci si fripturi. Chiar daca familia, prietenii si sarbatorile iti aduc o doza considerabila de caldu...
Fiecare epoca a adus cu ea noi tendinte si schimbari in lumea modei, iar femeile au fost intotdeauna interesate de aceste schimbari, adoptand elementele pe care le-au considerat atractive sau reprezentative. In t...
Sezonul petrecerilor reprezintă întotdeauna o provocare, dar acum nu mai trebuie să-ți faci griji. Echipa noastră a muncit cu pasiune pentru a-ți oferi o colecție proaspătă, menită să te ajute să ieși din casă cu...
Toamna a debutat timid, cu soare blând și miresme de fructe copte, dar temperaturile deja au început să scadă și cu siguranță gândul îți zboară la acea piesă vestimentară, care să îți completeze perfect ținutele....
Sezonul rece se apropie cu pași repezi, iar asta înseamnă că e momentul perfect pentru a-ți actualiza garderoba cu treninguri de dama confortabile și trendy. Dacă vrei să economisești bani și să arăți fabulos în ...
Tinuta perfecta pentru inceputul anului scolar este o combinatie intre confort, stil si functionalitate, pentru a te simti increzatoare si pregatita sa faci fata provocarilor scolare.
Bun venit Septembrie! Vă dorim ca toamna să vă fie frumoasă, bogată, plină de culoare, de zâmbete și bucurii! Descoperă ținutele potrivite pentru un sezon fabulos!
Te pregătești de cel mai important eveniment din viata și nu ai găsit încă rochia potrivita? La InPuff.ro avem cele mai fabuloase modele de rochii de mireasa și cununie, care cu siguranță te vor cucerii atât pe t...